ontmoet onze

Choreografen

Bij Hypnosis Dance Academy enkel de beste choreografen, elk gespecialiseerd in hun eigen stijl! Scroll om ze te ontdekken!

ALEXANDRU DAN PAPAIANOPOL
ALEXANDRU DAN PAPAIANOPOL

ALEXANDRU DAN PAPAIANOPOL

2016: Artur Novachuk - Margarita Belemir Erozgen 3rd Place Turkish National Championship – Standard (trainee)

2010: Salsa World Cup – Moscow,Russia (1st place)

2009: Salsa World Cup – Lyon, France (2nd place)

2008: Rueda De Casino World Championship - Nauders, Austria (1st place)

and much much more...

Wat geeft ALEXANDRU DAN PAPAIANOPOL bij ons?

algemeen

Wat geeft algemeen bij ons?

  • Klik hierboven op het blauwe kader 'download hier ons lessenrooster' om al onze cursussen in een overzichtelijke PDF te bekijken. In afwachting van een nieuwe website lossen we dit zo op. | Algemeen - 1:00
Anneke Ghysens
Anneke Ghysens

Anneke Ghysens

Anneke Ghysens (1991) volgde haar professionele dansopleiding aan de Kunsthumaniora te Wilrijk, studierichting Hedendaagse dans.
In 2009 studeerde Anneke af en nam deel aan de wedstrijd ‘International-Solo-Tanz-Theater’ in Stuttgart en werd geselecteerd om met haar solo mee te gaan op tour in Brazilië en Duitsland. Dat zelfde jaar werd Anneke ook aangenomen bij ‘Danscompagnie Lune’ te Leuven waar ze o.a. samen met Buscemi het podium mocht delen.

Het grote publiek mocht Anneke leren kennen door haar deelname aan The Ultimate Dance Batlle in 2012 waar ze deel uitmaakte van het winnende team “Team Vincent”. Anneke liet zich kennen voor haar gedrevenheid, perfectionisme en het feit dat ze niet zomaar opgeeft in haar tweede deelname van het programma ‘So You Think You Can Dance’. En ze eindigde in de finale als runner up (2de plaats) in het jaar 2013 (VTM).

In het theater was Anneke te zien bij de musical van “Beauty & The Beast” en kreeg ze in de film ‘Brabanconne’ een rol als turnleerkracht.

Ook als choreograaf is ze zich nu volop aan het uiten naar de buitenwereld, zo starte ze haar company “CompAni-One” in 2016.

Anneke ambieert om als danseres en choreograaf te blijven groeien. Daarom blijft ze zichzelf bijscholen en ging ze onder andere al naar het verre Los Angeles om daar les te krijgen van grote choreografen en in september 2017 vertrok ze voor 5 maanden naar Israël voor het volgen van een dansopleiding.

Na haar terugkeer nam ze deel met haar company aan het tv-programma Belgium’s got talent en behaalde ze met trots een finale plaats. Vanaf volgende jaar zal ze deel uit maken van het docententeam van de nieuwe all-round dansopleiding ‘De Dansacademie’ en bereid ze zich voor op haar eerste theatershow met CompAni-one.

Wat geeft Anneke Ghysens bij ons?

Björn Van der Auwera

 Education: School of the Royal Ballet of Flanders 1989-1996 - Styles: Classical: Vaganova Modern: Graham, Limon, Horton.Jazz  Flam enco Folklore Pas de Deux -  Graduated with honours and received an award for choreography

 Ballet: Nutcracker: Russian+ensemble(halfsolist) & Sleeping Beauty: blue bird + ensemble solist

 Musicals : The King and I : Dancer and Ensemble - Phantom of the Opera: Slavemaster and Ensemble - Elisabeth: Angel of death (dancing) + Ensemble - Kiss me Kate: Ensemble

Shows: Spirit of the dance ( European Tour) - Spirit of the dance ( UK Tour)

 Teaching: Conservatory of Leuven classical + modern l3-h3 - Conservatory of Tienen classical + modern l3-h3 - Conservatory of Anderlecht classical higher grades - Musicalschool Flanders: Head of dance department - Magie Toussaint Dance Company: Maître de ballet, hip hop 

Wat geeft Björn Van der Auwera bij ons?

Björn Van der Auwera
Céline Malisse
Céline Malisse

Céline Malisse

Céline is 29 jaar en al van kindsaf gepassioneerd door zingen, dansen en acteren. Na haar middelbare school ging ze studeren aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en studeerde af aan de Fontys Dansacademie in Tilburg richting Musicaltheater. Ze ging naar New York en London om musicals te bekijken en workshops te volgen. Speelde in dinnershows en musicals maar kan haar creatieve ei vooral kwijt in het maken van Choreo's en musicalstukken.

Wat geeft Céline Malisse bij ons?

Femke Piette

Heeft 20 jaar danservaring in de stijlen ballet, jazz, disco, showdance, modern en streetdance. Werd Belgisch kampioene in 2012 (solo en duo) en in 2015 (groepen adults topklasse) in de discipline disco bij Danssport Vlaanderen.
Verzorgde dansopdrachten voor onder andere Miss Coast, Vtm, KV Oostende en Tomorrowland.
Heeft 9 jaar ervaring als docent en volgde de Postgraduaat Instructor Dans aan het Vives.

Wat geeft Femke Piette bij ons?

Femke Piette
Jade Vanhaelemeersch
Jade Vanhaelemeersch

Jade Vanhaelemeersch

14 jaar danservaring, startte op haar vijfde. Met gemiddeld 7uur dans in de week heeft ze ervaring in de stijlen hiphop, jazz, ballet, streetdance en disco. Samen met Team United werd ze eerste op het Belgisch Kampioenschap 2016, is ze cheerleader op Knack Roeselare en deed ze tal van dansopdrachten waaronder Miss Mannequin en Fotomodel 2016.

Wat geeft Jade Vanhaelemeersch bij ons?

Kevin Gunst

Kevin heeft de opleiding Sport en Lo, optie dans gedaan. Tevens is hij voorzitter van Dancecool VZW. Hij heeft reeds 10 jaar ervaring in les geven aan de toekomst van de b-boy scene. Uit zijn opleiding Sport & Lo en de jaren ervaring leerde hij hoe je op een correcte en verantwoorde manier de uitdagende breakdances moves kan overbrengen.

Wat geeft Kevin Gunst bij ons?

Kevin Gunst
Laura Van D'huynslager
Laura Van D'huynslager

Laura Van D'huynslager

Laura danst al van haar drie jaar. Hiphop, clipdance, jazz en disco zijn de stijlen waar ze al jaren op traint. 
Momenteel volgt ze de vts-opleiding initiator jazzdans.
Als lid van Team United en Knack cheerleader is ze een vaste waarde bij HDAC.

Wat geeft Laura Van D'huynslager bij ons?

Nathalie De Bruyn

Nathalie volgde tal van professionele opleidingen: Muzische vorming aan de stedelijke Academie te Antwerpen, Dans in het MUDA in Gent, Bachelor Jazz & Musicaldans aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam, Ballet bij Balletomania te Brussel, Jazz / Modern-Jazz & Hip-Hop aan het Amsterdam Dance Centre. Zij verdiende haar sporen als freelance danseres voor verschillende tv shows, evenementen en commercials zo- als: Generation Next, The Stage dinner show te antwerpen, De Komediantenrevue, Music Hall, La Sakhra, Ian Van Dahl, Armin Van Buren, Eurosong, Nacht van Exclusief, Q-music, De Provincieshow, De Bedenkers, Latif Illusions, Columbia sportswear, The Coca-Cola Company, Makita... en van 2003 tot 2013 gedurende 10 jaar als danseres in de revueshows van Het Witte Paard.

Wat geeft Nathalie De Bruyn bij ons?

Nathalie De Bruyn
Phaedra Decoene
Phaedra Decoene

Phaedra Decoene

Phaedra is 21 lentes jong en is kleuterjuf. Ze zette haar eerste danspassen al toen ze nog maar net kon stappen. Ritme is haar aangeboren en omgaan met kindjes is haar passie. Ideaal om onze kleuters hun eerste dansmoves aan te leren.

Wat geeft Phaedra Decoene bij ons?

Saartje Vandecasteele

Saartje focust zich op hiphop en modern, en danste dan ook op verschillende (inter)nationale evenementen voor o.a. Nike, Miss Belgie, Mister Vlaanderen, Special Olympics ,... en werd meervoudig wereldkampioen op de ESDU World Dance Masters Croatia in 2009 en werd daar in 2008 ook al uitgekozen als best Female Dancer. 

Daarnaast werd ze in 2009 één van de finalisten van So You Think You Can Dance, in 2012 haalde ze de halve finale van The Ultimate Dance Battle samen met team MinHee. Daarnaast werkte zij als danser in verschillende producties & projecten onder leiding van verschillende Choreografen zoals o.a. Isabelle Beernaert, Min Hee Bervoets, Ish Ait Hamou, ... 

Wat geeft Saartje Vandecasteele bij ons?

Saartje Vandecasteele
Sally Peire
Sally Peire

Sally Peire

Danste mee in Nacht van Exclusief, MnM start to DJ, Nacht van de Punch, cheerleader Cercle Brugge, discowedstrijden,... Werd met Team United in 2016 Belgisch kampioen. Daarnaast werkt ze fulltime als kleuteronderwijzeres in Roeselare.

Wat geeft Sally Peire bij ons?

Silja Defrancq

Danst al vanaf haar 5de. Heeft ervaring in verschillende stijlen: hiphop, modern, disco en jazz.
Is samen met team United Belgisch kampioene geworden in 2016, is cheerleader bij Knack Roeselare en deed al tal van dansopdrachten. 
Ze is opvoedster van diploma en heeft een gouden hart voor mensen met een beperking. Ze heeft tevens al verschillende bijscholingen voor dans met een beperking gevolgd.

Wat geeft Silja Defrancq bij ons?

Silja Defrancq

Een sublieme ervaring

  • Fun cursussen voor iedereen op zoek naar plezier.
  • Unieke Challenge lessen met gespecialiseerde docenten.
  • Voor iedere leeftijdsgroep wel iets te vinden!
Schrijf je nu in